fredag den 30. december 2011

Kransekage

Årets sidste kage må blive Kransekagen. Den er et must til min nytårsaften og smager bare bedst hjemmelavet.

Jeg har brugt:
500g      Marcipan
150g      Flourmelis
40g        Past. Æggehvide

Blandet godt sammen og lagt i køleskabet ca. 12 timer... 

Rullet ud i tommelfingertykkelse og skåret i passende længder 8 cm., 10 cm., 12 cm., osv.
Husk at der skal være en 'bolle' til toppen. 

Lagt på bageplade og bagt midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 12-13 min. 

Når de er kølet pyntes de med glasur lavet af:
20g     Past. Æggehvide
70g     Flourmelis

Husk den skal være rimelig fast i det så den ikke løber... min blev denne gang for løs i det :(

Stables i tårn og pyntes.
Et enkelt standard og 7 lavet af Marcipan med skovbærsmag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar