tirsdag den 8. maj 2012

Kanel Kage

Kanel Kage:

Dej:
125g Smeltet Margarine
400g Sukker
1/2 l Kærnemælk
4 tsk Kanel
2 tsk Natron
400g Hvedemel

Margarine og sukker piskes godt sammen og Kærnemælken tilsættes. 
Bland mel med natron og kanel. 
Sigt melblandingen i dejen under omrøring. 

Kagen bages i en forvarmet ovn ved 200gr. i ca. 30 min.

Når kagen af færdigbagt stilles den til afkøling.

Glasur:
50g Margarine
250g Flourmelis
2 tsk Vanillesukker
4 spsk Stærk Kaffe
1 spsk Kakao pulver

Glasuren smeltes sammen i en gryde over middel varme. 
Overhældes den afkølede kage.
Vent med at skære kagen ud til glasuren er helt afkølet.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar