søndag den 18. marts 2012

Squash Kage


Squash Kage... en af favoritterne.

Dej:
3 Æg
3 dl. Rørsukker
1 spsk. Olie
3 dl. Hvedemel
4 dl. Revet Squash
3 tsk. Bagepulver
1 tsk. Kanel
1 tsk. Vanille
1 dl. Hk. nødder (fx. mandler)

Æg og sukker røres godt sammen, tilsæt olie, mel, squash, bagepulver, kanel, vanille og groft hakkede nødder. Mix det godt sammen.

Kagen skal bages ved 175gr. varmluft i ca. 20 min. Den er færdig når der lige nøjagtig ikke kommer dej med på prøvepinden, men kun et slør.

Frosting:
200g Philadelfia
100g Blødt Smør
500g Flourmelis

Piskes sammen til en god konsistens, kan evt. farves med pastafarver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar