onsdag den 14. marts 2012

Oliven Tapanade og Dip af Soltørrede Tomater

Her lidt dip til et godt brød:

Oliventapanade...
150g Oliven uden sten - sort el. grøn, drænet vægt.
1-2 fed Hvidløg
25g Kapers
3 spsk god Olivenolie (evt. Chiliolie for lidt mere smag)
salt og peber.

Det hele blendes sammen og er klar til servering.

Soltørrede tomater dip...
1 dl. Vand
45-50g Soltørrede tomater
200g Friskost (fx. Philadelfia)
1 fed Hvidløg
2 spsk Mælk
friskkværnet peber

Tomaterne koges i vandet - ca. 3-5 min. Tages op, køles lidt og hakkes meget fint. Pres hvidløg og bland herefter tomater, hvidløg, friskost, mælk og peber sammen. 
Lad den hvile i køleskabet mindst 1/2 time og så er den klar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar