Så blev det tid til knækbrød...
Hjemme hos os er det primært en efterårsspise, så nu sagde kalenderen at det var ved at være nu :)
De er så dejlig nemme at fremstille - og tager ca. 45 min for 3 plader knækbrød og det er da til at overskue.
Jeg brugte:
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Ristede Græskarkerner
1 dl. Havregryn
3 ½ dl. Hvedemel
1 1/4 dl. Olie
2 tsk. Fint Salt
1 tsk. Bagepulver
2 dl. Vand
Det hele blandes sammen, rulles tyndt ud (Det er lettest imellem 2 stk. bagepapir), ridses i passende stykker med bagsiden af en kniv og bages ved 175 gr. i ca. 10-12 min.
Når de er lysebrune er de klar.
Tages ud af ovnen og kan efter 5 min. køletid knækkes i ridserne og ligges i lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar