Disse brød er meget som foccacia og er super lette at lave...
15g Gær
1/2 l. Lunkent vand
600g Hvedemel
1 tsk Havsalt
Røres sammen og stilles til hævning i køleskab natten over, eller på køkkenbordet i 3-4 timer hvis det skal gå stærkt.
Ligges på bageplade med en ske og pensles med olie. Drysses med havsalt, timian, rosmarin, oliven eller hvad man nu har lyst til.
Bages ved 275gr. i ca. 12 min.
15g Gær
1/2 l. Lunkent vand
600g Hvedemel
1 tsk Havsalt
Røres sammen og stilles til hævning i køleskab natten over, eller på køkkenbordet i 3-4 timer hvis det skal gå stærkt.
Ligges på bageplade med en ske og pensles med olie. Drysses med havsalt, timian, rosmarin, oliven eller hvad man nu har lyst til.
Bages ved 275gr. i ca. 12 min.
Jeg håber ikke der er copyright på opskriften, for jeg har lige sendt den med min flatmates kammerat til australien.
SvarSletJeg fik flere komplimenter på dit brød end jeg nogensinde har fået på noget som helst andet, det blev serveret til en sammenskudsfødselsdag.
Hej Malene,
SvarSletDet er da bare skønt :)
...Opskrifterne er her jo også for at blive brugt... :)