Så blev det sidste arbejdsdag i Middle Office og jeg havde lovet mine søde kolleger at bage - så det må jo hellere overholdes :)
Direkte inspireret fra NewYorkerByHeart , dog udformet som cupcakes :) (Ca. 24 stk.)
375g. Sukker
3 dl. Olie
4 Æg
300 g Mel
1 spsk. Stødt Kanel
1 tsk. Fint Salt
2 tsk. Natron
350g. Fint revne Gulerødder
50g. Hakkede Valnødder
Sukker og Olie piskes cremet - ca. 5 min. Æggene kommes i et af gangen og der røres til de er ordentligt æltet ind. Herefter sigtes mel, natron, kanel og salt i dejen. Til sidste vendes revne gullerødder og hakkede nødder i dejen.
Dejen kommes i muffinforme, fyldt max. 2/3.
Bages ved 175gr. i ca. 17 min.
Topping/Frosting:
200g. Neutral Flødeost
100g. Blødt Smør
500g. Flourmelis
Kornene fra 1-2 vanilje stænger, alt efter smag. (Jeg Ælsker vanilje)
Frostingen kan farves efter ønske med enten pastafarve eller konditorfarve.
Piskes sammen til det har den ønskede konsistens - kan evt. køles lidt inden det smøres på, så kan de være lettere at arbejde med.
Direkte inspireret fra NewYorkerByHeart , dog udformet som cupcakes :) (Ca. 24 stk.)
375g. Sukker
3 dl. Olie
4 Æg
300 g Mel
1 spsk. Stødt Kanel
1 tsk. Fint Salt
2 tsk. Natron
350g. Fint revne Gulerødder
50g. Hakkede Valnødder
Sukker og Olie piskes cremet - ca. 5 min. Æggene kommes i et af gangen og der røres til de er ordentligt æltet ind. Herefter sigtes mel, natron, kanel og salt i dejen. Til sidste vendes revne gullerødder og hakkede nødder i dejen.
Dejen kommes i muffinforme, fyldt max. 2/3.
Bages ved 175gr. i ca. 17 min.
Topping/Frosting:
200g. Neutral Flødeost
100g. Blødt Smør
500g. Flourmelis
Kornene fra 1-2 vanilje stænger, alt efter smag. (Jeg Ælsker vanilje)
Frostingen kan farves efter ønske med enten pastafarve eller konditorfarve.
Piskes sammen til det har den ønskede konsistens - kan evt. køles lidt inden det smøres på, så kan de være lettere at arbejde med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar