![]() |
Hjerter klar til at komme i ovnen |
![]() |
Færdigbagte til afkøling |
![]() |
Overtrukket og til tørre |
![]() |
De fine færdige hjerter |
Du skal bruge:
- 300 g brun farin
- 300 g honning - evt. flydende akaciehonning
- 250 g smør
- 4 æg
- 2 tsk stødt kanel
- 1,5 tsk stødt nellike
- 2 tsk stødt ingefær
- 1 kg hvedemel
- 2 tsk hjortetaksalt
150g. Chokolade til overtræk
Smelt farin, honning og smør og lad massen afkøle.
Pisk de hele æg og krydderier i massen. Sigt mel med hjortetaksalt og ælt dejen godt igennem på køkkenbordet. Stil nu dejen koldt i køleskabet i nogle timer.
Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse - stik ud med små og store hjerteforme og bag kagerne til de er gyldne. ca. 8-10 min. ved 180gr. så er de bløde og lækre.
Afkøl kagerne og overtræk dem med chokolade.
Honningkager smager bedst nogle dage efter de er bagt. Stil dem i en dåse i fadeburet - hvis du ikke har et sådant kan køleskabet bruges :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar