Efter en veloverstået fødselsdagsweekend, må jeg hellere få nogle opskrifter på bloggen :)
Lagkagebundene som blev brugt til 'Biler' kagen er disse:
6 Æg (delt i hvider og blommer)
300 g Sukker
120 g Mel
120 g Kartoffelmel
2 tsk Bagepulver
Æggehviderne piskes stive sammen med 4 spsk sukker. Resten af sukkeret og æggeblommerne vendes i hviderne og herefter vendes mel, kartoffelmel og bagepulver i.
Fordeles på bageplader i passende størrelse og tykkelse og bages ca. 15-20 min. ved 200gr.
Lagkagebundene som blev brugt til 'Biler' kagen er disse:
6 Æg (delt i hvider og blommer)
300 g Sukker
120 g Mel
120 g Kartoffelmel
2 tsk Bagepulver
Æggehviderne piskes stive sammen med 4 spsk sukker. Resten af sukkeret og æggeblommerne vendes i hviderne og herefter vendes mel, kartoffelmel og bagepulver i.
Fordeles på bageplader i passende størrelse og tykkelse og bages ca. 15-20 min. ved 200gr.
![]() |
Dejen vendt sammen. |
![]() |
Dejen lagt på bageplade - klar til bagning |
![]() |
Den færdige lagkage |
Lagkagen var fyldt med Nutella creme:
3/4 L. Stift pisket fløde, vendt med passende mængde Nutella. (ca. 200 g. )
og Hindbærmousse (Se Mariehønekagen)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar